El Fem 17 del Cerdanyola CH participa a l’Eurockey Cup

El torneig comença dijous 7 d’octubre i reuneix equips europeus de les categories U-15, U-17, Fem 15 i Fem 17 a Blanes i Lloret de Mar

Enguany se celebra la 8a edició de l’Eurockey Cup d’hoquei patins, un torneig que busca cuidar l’hoquei formatiu entre equips europeus vivint una experiència professional en convivència. És la primera vegada que el Cerdanyola Club d’Hoquei participa a l’Eurockey Cup amb un equip femení, el Fem 17, dirigit per Àlex Batlle. Les verd-i-blanques disputaran la primera trobada a Blanes el dijous 7 d’octubre a les 18.30 contra l’equip britànic Ely & Chesterton United RHC.

Del 7 al 10 d’octubre, tots els equips de les categories FEM 17 i U-17 s’allotjaran a l’hotel Blaumar de Blanes. El torneig també acull dues categories inferiors, la Fem 15 i U-15, que jugaran a Lloret de Mar.

 

4 dies de competició del Fem 17

Al torneig hi participen dues categories masculines -U-15 i U-17- i dues femenines, la Fem 15 i la Fem 17, en què participa el Cerdanyola CH. Les d’Àlex Batlle formen part del grup E i es veuran les cares amb l’ECU RHC, el CP Manlleu i l’Astur Hockey a les primeres rondes de dijous 8 i divendres 9. La Pista Blava del pavelló Ciutat Esportiva Blanes serà la pista principal d’aquesta categoria.

Si el Cerdanyola aconsegueix superar les contrincants del seu grup, es classificarà a la ronda semifinal de dissabte per trobar-se amb les vencedores del grup F: el CP Torrelles, el club madrileny CP Alcobendas, l’HPR Camp Hockey Team i la Selecció Espanyola. La final es disputarà entre els dos equips líders del seu grup el diumenge 10 d’octubre a les 10.30 h al Ciutat Esportiva de Blanes (Pista Blava).