220 patinadors i patinadores han participat en el 20è Trofeu de l’Amistat

El 20è Trofeu de l'Amistat de patinatge artístic ha arreplegat 15 clubs comptant al Cerdanyola com a amfitrió

El Club Patinatge Artístic de Cerdanyola del Vallès (CPACV) ha celebrat enguany la 20a edició del Trofeu de l’Amistat - 5è Memorial Paco Arpide, tornant a apostar per la promoció del patinatge de base i alhora amb nivell de l'àmbit nacional. El club ha convidat a 14 clubs i a 220 patinadors i patinadores al Pavelló Municipal Can Xarau-Paco Arpide, els dies 19 i 20 de febrer.

Més info: FOTOS: 20è Trofeu de l'Amistat de Patinatge Artístic

11 nivells de patinatge artístic a Can Xarau

El certamen ha arreplegat a patinadors i patinadores d'11 nivells de dificultat i de totes les categories, inclús la sènior. Dissabte van tenir lloc les actuacions dels grups dels nivells del 2 al 7 al matí, i el 9 i el 10 a la tarda. Diumenge va ser el torn del nivell superior, l'11

20è Trofeu de l'Amistat de Patinatge Artístic. FOTO: Nora Muñoz Otero

20è Trofeu de l'Amistat de Patinatge Artístic. FOTO: Nora Muñoz Otero

"Hem mantingut la mateixa línia de sempre, sobretot que participin els més petits que és un trofeu per a ells. També hem comptat amb patinadors de categoria perquè després de dos anys tenien ganes de treballar i sortir a competir", explica Mari Ángeles Contreras Arranz, la presidenta del club. 

La graderia del pavelló de Can Xarau ha estat plena de gom a gom durant tot el cap de setmana, i el club ha posat a la disposició del públic una barra de bar amb beguda i menjar, com s'acostuma a fer en esdeveniments especials.  

3 pòdiums de nivell 11 pel Cerdanyola

Les entregues de trofeus s'han fet en acabar les actuacions dels diferents grups per categories, en tres ocasions: dissabte al migdia i a la tarda, i diumenge al migdia. 

Diumenge van actuar els patinadors i patinadores de nivell 11, en les categories sènior i cadet. La primera posició de sènior masculí va ser per Aleix Bou del Club Natació Terrassa, un patinador que competeix a nivell nacional. El trofeu de la segona i la tercera posició es queden a Cerdanyola, amb el nom de David Corbella i Pol López

20è Trofeu de l'Amistat de Patinatge Artístic. FOTO: Nora Muñoz Otero

20è Trofeu de l'Amistat de Patinatge Artístic. FOTO: Nora Muñoz Otero

Al pòdium del sènior femení van pujar Cristina Martín del Club Reus Deportiu en la primera posició, seguida de Neus Mateu i Júlia González, del Club Patí Llagostera i del Club Reus Deportiu respectivament. 

La patinadora del Club Patinatge Artístic de Cerdanyola del Vallès, Carla García, va encapçalar el pòdium en la primera posició de categoria júnior, també de nivell 11. Les posicions segona i tercera les van ocupar Sonia Onandia del Club Natació Terrassa i Oriol Pou

Finalment, la guanyadora de la categoria cadet de nivell 11 ha estat Laia Paez del Club Sant Vicenç de Montalt. Martina Trenado del CHPA Cadí La Seu s'ha endut la segona posició, i Mar Rodríguez del CPA Sant Vicenç de Montalt la tercera. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.