350 gimnastes participen al II Trofeu Roser de Maig de Gimnàstica Rítmica AEE IES Banús

La competició va coincidir també amb el Dia de la Mare, la qual cosa va fer que hi hagués una sorpesa especial

Diumenge dia 5 de maig coincidint amb les festes del Roser de Maig es va celebrar al CEM Can Xarau, la segona edició del Trofeu Roser de Maig de Gimnàstica Rítmica de l'Associació Esportiva Escolar IES Banús.

La competició va ser de 9 h a 14 h, dividida en dos torns i un total de 350 gimnastes van fer les seves actuacions en la modalitat individual C, en la modalitat de Duos/Trios/Quartets i en la modalitat de conjunts nivell C, B, i A. Es va fer el lliurament de medalles al podi, més diplomes a les següents classificades, totes les gimnastes participants van rebre una bossa amb diferents obsequis per la seva participació.

II Trofeu Roser de Maig de Gimnàstica Rítmica AEE IES Banús. FOTO: Cedida

II Trofeu Roser de Maig de Gimnàstica Rítmica AEE IES Banús. FOTO: Cedida

 

Durant la competició es van fer també rifes als dorsals de gimnastes, entrenadores i públic d'obsequis cedits per les diferents empreses/negocis de la ciutat i de la província de Barcelona. Coincidint també amb el Dia de la Mare, l'organització va coordinar amb tots els clubs i entitats participants una petita exhibició que van dedicar a les mares. El pavelló va embogir amb la sorpresa. 

En aquest sentit, des de l'associació han volgut agrair a totes les mares de la comissió d'organització de la secció de Rítmica AEE IES Banús la tasca duta a terme perquè aquesta segona edició fos un èxit.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.