La 6a Marxerola estrena la modalitat de Marxa Nòrdica

La Marxerola organitzada pel CEM tindrà lloc el 26 de setembre

El pròxim 26 de setembre tindrà lloc la sisena edició de La Marxerola, la caminada popular de Cerdanyola del Vallès que organitza el Club d’Esports de Muntanya (CEM). La sortida i arribada serà al Parc del Turonet a les 9 h i les inscripcions ja estan obertes.

Estrena de la Marxa Nòrdica com a modalitat

La Marxerola d’enguany tindrà un recorregut de 20 quilòmetres pel Parc Natural de Collserola. La principal novetat d’aquest any és la inclusió de la modalitat de Marxa Nòrdica com a prova inclosa dins del Circuit Català de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Els marxistes de Nòrdica sortiran una estona abans i faran el mateix recorregut que els participants en la Caminada.

 

La caminada tindrà tres avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, més la botifarrada final al Parc del Turonet. "L’organització ha previst també solucions veganes a tots aquells que ho demanin", indiquen des del CEM. A més, a tots els participants se’ls regalarà una tassa de llautó amb el logotip del club organitzador i, tal com destaca el CEM, es guardaran totes les mesures de control i seguretat derivades de la Covid-19.

Les inscripcions ja estan obertes  i s’espera una participació d’unes 300 persones. Per inscriure’s cal fer-ho al web habilitat pel CEM en aquest enllaç