La 7a Ecomarxa de marxa nòrdica aplega 500 persones

l'Ecomarxa es va celebrar el 12 de març

500 persones van participar en la 7a edició de l'Ecomarxa de Cerdanyola del Vallès, el diumenge 12 de març. L'activitat va esgotar les places disponibles per participar-hi abans de celebrar-se i s'ha reconegut qui millor ha practicat la marca nòrdica.

L'Ecomarxa cerdanyolenca està impulsada pel Club Marxa Nòrdica Collserola, des d'on destaquen que s'ha convertit en la caminada d'aquesta modalitat amb més participants de Catalunya. Tot i no tenir un caràcter competitiu, l'organització ha entregat diplomes de reconeixement als participants que millor han fet la tècnica correcte de la marxa nòrdica.

També s'ha incorporat l'explicació d'un fisioterapeuta del peu i el bastó per l'impuls, i alguns participants han experimentat l'experiència de caminar descalç per un camí lliure de pedres. Per finalitzar s'ha fet un gran sorteig de més 50 articles de material esportiu i ecològic.

Participants de l'Ecomarxa abans d'arrencar la caminada des del PEM Guiera. FOTO: Cedida

Participants de l'Ecomarxa abans d'arrencar la caminada des del PEM Guiera. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.