La 8a Cursa de la UAB aplega 2.280 corredors

La cursa solidària ha passat per primer cop pels carrers del centre de Cerdanyola, on s’hi ha celebrat una butifarrada musical en suport a la Marató

La Cursa solidària de la UAB en suport a la Marató de TV3, que s’ha celebrat el diumenge 15 de desembre de 2019, ha comptat amb la participació de 2.280 corredors. La cursa, que enguany ha arribat a la seva vuitena edició, ha passat per primera vegada pels carrers de Cerdanyola. Les tres curses i la caminada organitzades s’han desenvolupat sense incidents en un ambient molt festiu.

Els corredors han fet pinya participant en tres curses i una caminada

Els Ganàpies, la Colla Castellera de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha organitzat una pinya entre les participants de la cursa generant una imatge d’unió i inclusió en el dia que Catalunya es solidaritza amb les malalties minoritàries amb la Marató de TV3.

Els participants a la cursa solidària han fet pinya amb els Ganàpies de la UAB

Els participants a la cursa solidària han fet pinya amb els Ganàpies de la UAB Anna Bassa

La cursa d’11,6 km ha tingut com a guanyadora a l’atleta del Júlia Casas Codina que ha arribat en dinovena posició a la General amb un temps real de 49 minuts i 39 segons. Per altra banda, Marc Otero Fernandez ha sigut el guanyador en categoria masculina i el primer classificat absolut amb un temps real de 39 minuts i 42 segons. L’atleta del Joventut Atlètica Sabadell ha anat a una ¡ mitjana de 3:26 min/km, ritme més elevat que el que va portar el guanyador de l’edició anterior amb 3:35 min/km.

Totes les curses i la caminada han tingut la sortida i la meta a la Vila Universitària de la UAB

Totes les curses i la caminada han tingut la sortida i la meta a la Vila Universitària de la UAB Anna Bassa

La cursa de 480 m per persones amb mobilitat reduïda ha sigut molt emotiva i s’ha viscut amb molta intensitat per part del públic, que ha animat efusivament als participants.

El públic ha animat durant les curses i la caminada a les participants

El públic ha animat durant les curses i la caminada a les participants Anna Bassa

La guanyadora de la cursa de 6,7 km ha estat Laura Viñolas Mercier amb un temps real de 29 minuts i 49 segons. L’atleta ha arribat en divuitena posició a la classificació general. L’atleta de la Unió Atlètica Terrassa (UAT) Redouan Rouaz s’ha proclamat campió absolut de la prova i guanyador en categoria masculina amb un temps real de 22 minuts i 29 segons, anant a un ritme de 3:22min/km.

Totes les curses i la caminada han tingut la sortida i la meta a la Vila Universitària de la UAB

Totes les curses i la caminada han tingut la sortida i la meta a la Vila Universitària de la UAB Anna Bassa

La caminada, que ha estat també de 6,7 km, ha donat la volta al Sincrotó Alba per segon any consecutiu i ha reunit a totes aquelles persones que volien gaudir de l’esport sense pressa i sense competir.

La Cursa de la UAB ha passat, per primer cop, pels carrers del centre de Cerdanyola

La Cursa de la UAB ha passat, per primer cop, pels carrers del centre de Cerdanyola Anna Bassa

Cerdanyola ha animat els corredors de la cursa, que ha passat per primera vegada pel centre de la ciutat

La cursa d’11,6 km ha passat, per primer cop en 8 edicions, pels carrers del centre de Cerdanyola. Els primers atletes en passar per davant de l’Ajuntament, on hi havia un avituallament d’aigua, ho han fet sobre les 11:20 h. El centre de la ciutat bullia d’activitat amb la butifarrada musical en benefici a la Marató organitzada per l’Associació Gastronòmica Cultural el Pansalet i els veïns de Cerdanyola han donat caliu i ànims a les esportistes que, fins les 11:45 h, han anat passant.

La Cursa de la UAB ha passat, per primer cop, pels carrers del centre de Cerdanyola

La Cursa de la UAB ha passat, per primer cop, pels carrers del centre de Cerdanyola Anna Bassa

Més informació