S'acaba el somni del Cerdanyola de futbol sala

Una derrota dolorosa (6-0) a la pista del Manresa deixa fora del play off per l'ascens als de Santi Lara

Amb un avantatge de 5 a 1 del partit d'anada, el Cerdanyola buscava certificar el pas a la següent ronda del play off, però s'ha trobat amb un Manresa molt més sòlid que ha sigut capaç de remuntar l'eliminatòria amb el resultat de 6 a 0

Només començar el partit, Terri ha posat per davant als locals, que estaven buscant un alt ritme de partit per tal de desgastar als vallesans. Aquesta defensa a la primera línia ha obligat als de Santi Lara a buscar diagonals llargues en atac sense tenir el control de pilota. I a cinc minuts pel descans, Gerard Noguera feia el segon després d'una gran jugada de Terri.

Al minut cinc de la segona meitat Santa apropava als locals a la remuntada amb un tercer gol; i al minut 31', Manu ha deixat l'eliminatòria favorable pels del Bages amb el quart gol després d'una canonada d'Asis al travesser.

Amb el Cerdanyola amb joc de porter jugador, una errada en atac ha propiciat una falta d'Amores sobre Terri quan xutava a porta buida. El vallesà ha estat expulsat i els manresans han aprofitat la superioritat numèrica per fer el cinquè. El sisè i definitiu gol ha estat una acció entre Manu i Terri, que ha definit davant la desesperació dels verds.

D'aquesta manera, el Cerdanyola tanca una temporada pel record, en què han estat en la lluita per l'ascens a Segona A i s'han classificat per segon any consecutiu per a la Final a 4 de la Copa Catalunya de Futbol Sala