L'Ajuntament rep el Cerdanyola Futbol Club després d'aconseguir l'ascens

El Cerdanyola Futbol Club jugarà a la Segona RFEF

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va oferir, el dimarts 8 de juny, una recepció al primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club amb motiu de l’ascens a la Segona RFEF. 

El diumenge 5, el Cerdanyola FC dirigit per Toni Carrillo va guanyar la final per l'ascens davant l'UE Sant Andreu i va celebrar la fita històrica a la gespa de Fontetes. Aquest ascens arriba quinze anys després de la fusió dels cinc clubs de futbol que  hi havia a Cerdanyola. Des de llavors el Cerdanyola FC, entitat resultant de la fusió, ha aconseguit escalar des de la Primera Regional a la Segona RFEF.

Més info: El Cerdanyola Futbol Club fa història ascendint a 2a RFEF

 

Els jugadors, cos tècnic i directiva van dur a terme l’ofrena del títol a l’església de Sant Martí. Seguidament, l’alcalde, Carlos Cordón, i el regidor d’Esports, Oscar Pons, els van oferir una recepció a la plaça de l'Ajuntament davant la impossibilitat d'acollir a tot l'equip a la Sala de Plens per les mesures de seguretat davant la COVID-19.

L'alcalde i el regidor d'esports van lliurat un obsequi als jugadors i al cos tècnic. Per part del club van lliurar una samarreta del Cerdanyola FC. A la recepció també van estar presents familiars, aficionats i els portaveus dels grups municipals del consistori que van voler acompanyar a l'equip a la celebració.

recepció 3

recepció2