El Cerdanyola Futbol Club fa història ascendint a 2a RFEF

El Cerdanyola FC ha assolit l'ascens a Segona RFEF després de guanyar 3-1 a l'UE Sant Andreu a Fontetes

El Cerdanyola Futbol Club ha fet història. El club cerdanyolenc ha assolit l'ascens a Segona RFEF després de guanyar 3-1 a l'UE Sant Andreu a la final decisiva viscuda al camp municipal de Fontetes aquest diumenge 6 de juny.

Amb una graderia tenyida de verd, l'equip dirigit per Toni Carrillo - que va veure el partit des de la graderia a causa d'una sanció - va signar un nou capítol històric per al club i per la ciutat. Per primera vegada, un equip de futbol de Cerdanyola competirà a la divisió estatal.

Final d'infart amb pròrroga

Els verds-i-blanc han aconseguit marcar al minut 36 de la primera meitat. Ha estat un gol d'1-0 de penal de Pitu Plazuelo el que ha permès que els cerdanyolencs marxessin al descans per davant al marcador.

A la segona meitat, l’UE Sant Andreu ha establert l’empat 1-1 també gràcies a un penal al minut 82. El temps reglamentari s’ha exhaurit amb l’empat 1-1 al marcador. Tot i que l’empat servia al Cerdanyola FC per certificar l’ascens, per reglament ha estat necessari jugar la pròrroga.

Al minut 105, Aliaga ha marcat el 2-1 i a 9 minuts pel final, Hamza ha sentenciat fent el 3-1 que val l’ascens a 2a RFEF.

Més info: FOTOS: Les imatges de l'ascens del Cerdanyola Futbol Club

Toni Carrillo, nom propi de la fita històrica

L'entrenador del primer equip masculí del Cerdanyola FC va agafar la direcció de l'equip fa 13 anys. Més d'una dècada després, i amb alguns ascensos a les esquenes, ha celebrat un triomf que s'esperava des que es van proclamar campions de la lliga regular. "És la culminació del treball de molts anys. Estem flotant", deia Toni Carrillo just després del xiulet final, afegint que el Cerdanyola ha merescut el triomf: "Ens ho hem guanyat a base de pica pedra, no a base de calers".

"El mèrit que té això és incalculable", assegura Carrillo, qui també posa en valor la feina en conjunt de tot el club: "Treballem amb el que podem, estem construint un futbol base increible, el Felipe López està fent molt bona feina".

Felipe López, president del Cerdanyola FC, destacava al final del partit el suport de l'afició des de la graderia: "Hem vist un Fontetes que ha ajudat a que l'equip creiés que podia arribar a 2a". Sobre el que comporta arribar a aquesta categoria, López assegura que el pròxim pas és treballar per preparar el club i l'equip per la 2a RFEF.

En aquest sentit, Carrillo coincideix amb el president del club: "Toca seure i començar a preparar l'equip per la 2a RFEF. Hi ha uns ingressos diferents i crec que podrem competir. El més normal que pot passar és que tornem a Tercera perquè entrem a una categoria on hi ha equips que tripliquen el nostre pressupost".