Alegries i temporades frustrades dels equips de Cerdanyola amb el final de les competicions

Els clubs cerdanyolencs han celebrat ascensos i classificacions europees i no han hagut de lamentar descensos

La pandèmia del coronavirus va obligar a finalitzar abans d'hora les competicions esportives que disputen els equips de Cerdanyola del Vallès. Mentre alguns equips han celebrat ascensos i classificacions històriques, altres han vist frustrats els seus objectius de la temporada, tot i que cap equip s'ha vist en situació de descens. 

 

 

Ascensos i classificacions europees

Cada federació ha escollit una forma per resoldre les competicions, aportant més o menys alegries a cada equip. Així, alguns conjunts cerdanyolencs han sortit guanyant amb les decisions, mentre altres han vist perjudicades les seves opcions d'ascens.

Una de les notícies més celebrades ha estat la classificació per la Copa d'Europa del primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei, que va acabar l'Ok Liga a la tercera posició. L'equip verd-i-blanc, a més, té pendent disputar la Copa de la Reina de la temporada 2019-2020.

També s'han celebrat amb força els ascensos de tres equips: dos de futbol i un d'handbol. El primer equip femení del Cerdanyola Futbol Club ha recuperat la seva plaça a la lliga Preferent després d'una temporada impecable en la qual han dominat amb autoritat el seu grup de Primera Divisió.

El Cerdanyola FC també ha festejat virtualment l'ascens del filial masculí a Segona Catalana, així com l'ascens històric assolit pel Juvenil A, que disputarà la Divisió d'Honor. Per una altra banda, el Club Handbol Cerdanyola també tanca satisfet la temporada del primer equip masculí, que ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana després de tres anys consecutius quedant-se a les portes del salt de categoria.

 

 

Bones dinàmiques frustrades

La resta de primers equips dels clubs cerdanyolencs mantenen la categoria per la pròxima temporada, però alguns han vist frenada una bona ratxa i s'han quedat molt a prop d'assolir els objectius de l'any. Un exemple és l'equip de futbol sala del Cerdanyola FC que disputa la Segona Divisió B. Els cerdanyolencs han acabat la lliga en la sisena posició però amb poca diferència de punts respecte a les posicions per disputar el Play off d'ascens i de Copa del Rei.

En una situació similar es va quedar l'equip masculí de Nacional Catalana del Cerdanyola Club d'Hoquei. Quan es va aturar la competició, el conjunt verd-i-blanc ja havia certificat la permanència i estava classificat per jugar, més endavant, la fase d'ascens a l'Ok Liga Plata. També s'ha quedat amb la mel als llavis l'equip femení del Club Handbol Cerdanyola, que va tancar la temporada en la quarta posició molt a prop de les posicions d'ascens.

En el cas del Club Volei Cerdanyola, lamenten que l'aturada trenqués la bona dinàmica del primer equip, que enguany s'ha estrenat en la categoria sènior a Quarta Catalana i ja havia començat a acostumar-se al nivell del seu grup. Quant als equips de bàsquet, el Club Bàsquet Cerdanyola i el Club Bàsquet Femení Cerdanyola mantindran els seus sènior a la Copa Catalunya després d'acabar la temporada en zones plàcides de la classificació.