Àmplia derrota del Cerdanyola Club d'Hoquei d'Ok Liga contra el Fraga

Un CP Fraga sueprior s'imposa per 5-1 al primer equip femení del Cerdanyola CH en l'11a jornada de lliga

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei cau en el primer partit de 2024 d'Ok Liga per 5-1 davant d'un contundent Club Patí Fraga. L'encontre a domicili ha enfrontat al Cerdanyola amb excompanyes d'escut, Joana Xicota i Adriana Gutiérrez. El resultat del partit disputat el diumenge 7 de gener situa les cerdanyolenques en la novena posició provisional amb 12 punts.

Les locals dominen la 1a part

L'encontre ha estat enterament dominat pel conjunt local, que no ha deixat al Cerdanyola fer massa perill. El primer gol ha arribat després d’uns minuts de pressió intensa del Fraga en el 10', quan Vinyet Flix ha rematat arràn d'una jugada de tres per a dos que debilitava la defensa del Cerdanyola. La mateixa Flix ha augmentat l'avantatge per a les locals en la següent jugada, transformant una assistència d'Aina Arché.

Les visitants han tingut ocasió de ficar-se en el partit en el minut 16, quan una pèrdua de pilota del Fraga ha deixat via lliure a Carla Castro per a rematar a plaer davant d'Anna Ferrer, però ha sigut pal. El Cerdanyola perdonava en aquesta ocasió d'or, però no ho feia la rival Teresa Paya en el 17', quan s'ha avançat sola i ha pogut transformar el 3-0 per mèrit personal. El resultat ha reflectit la qualitat de joc del Fraga que des de l'inici de l'encontre ha fet córrer ràpid la pilota trobant moltes més ocasions que les cerdanyolenques. Júlia Vilarrassa ha fet una molt bona parada en els últims 3 minuts evitant el quart gol.

Sentència en la 2a part

A la represa, el Cerdanyola ha tingut una jugada molt clara on Ferrer ha hagut d’intervenir, però en el contraatac, Maria Sanjurjo ha xutat amb potència definint el 4-0 en el 28'. Dos minuts després, Flix ha trobat el hat-trick col·locant la pilota en un lloc difícil d'arribar per a Júlia Vilarrassa. Amb un 5-0 descoratjador, el Cerdanyola ha intentat una contra fent paret en un dos contra, però ha fallat la recepció i no hi ha hagut rematada.

En els últims 11 minuts hi ha hagut un moment de tensió que s'ha saldat amb targeta blava pel tècnic del Fraga que reclamava un possible penal. Les visitants han aprofitat l'avantatge en número per a definir el 5-1 a càrrec d'Adriana Carrión. A partir d'aquí hi ha hagut uns minuts de joc més parell, si més no, el resultat s'ha mantingut igual fins al xiulet final.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.