Andi Colaianni, nou entrenador del primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei

El tècnic argentí dirigirà l'equip que disputa la lliga Nacional Catalana

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha anunciat que Andrés 'Andi' Colaianni serà el nou entrenador del sènior masculí de Nacional Catalana la pròxima temporada. El tècnic argentí, qui ja ha entrenat equips de la base del club verd-i-blanc aquesta temporada, assumeix la direcció del primer equip després que Albert Zanon anunciés el seu adéu

 “Amb aquesta aposta volem donar continuïtat a la filosofia del Club i les línies de treball que hem implementat els últims anys“, explica Mario Núñez, president del Cerdanyola CH. Andi Colaianni va arribar al club cerdanyolenc a l’inici de la temporada 2019-2020, durant la qual ha entrenat diferents equips de la base com és l’equip Junior que ha tancat la temporada classificant-se per disputar el Campionat de Catalunya.

Abans d'arribar al Cerdanyola CH, el tècnic argentí ser coordinador de la base del HC Liceo i entrenador de l’equip d’Ok Plata, assolint el subcampionat de la Copa de la Princesa. Abans, Colaianni va forjar la seva trajectòria com a jugador i entrenador al Club Ciudad de Buenos Aires, a l'Argentina. A més, ja havia trepitjat Cerdanyola treballant com a tècnic en diferents campus d'entrenament. “Em sento molt il·lusionat d’arribar al primer equip del Cerdanyola CH, un club històric de l’hoquei patins“, explica l’entrenador verd-i-blanc.

Més info: El Cerdanyola CH tanca la temporada en la segona posició de la lliga Nacional Catalana

 

Mantenir l'aposta pels jugadors de la base

Una de les principals línies de treball que vol mantenir el Cerdanyola CH amb l’arribada del nou tècnic al primer equip és "l’aposta pels jugadors de la base reforçada per jugadors de primer nivell", asseguren des del club. “Des de la coordinació i la direcció del Club s’està fent una gran feina amb la base i intentarem acoblar els jugadors amb més experiència amb les joves promeses“, destaca l’entrenador. 

El Cerdanyola Club d'Hoquei també es marca un altre objectiu que comparteixen molts clubs de la ciutat: tornar a atraure el públic i veure el pavelló ple. Andi Colaianni destaca que aquesta també és una motivació per la pròxima temporada: “Un dels objectius principals és trobar un estil de joc que ens identifiqui sense especular i que ens permeti divertir-nos i gaudir de l’hoquei. Espero que això faci que la gent s’identifiqui amb l’equip i ens acompanyi omplint en pavelló“. 

El nou tècnic del sènior masculí recull un equip que ha tancat la temporada 2019-2020 en la segona posició de la lliga Nacional Catalana i a les portes de lluitar per l'ascens a l'Ok Plata, la segona divisió estatal. Del primer equip, Colaianni remarca com a punts fort "la qualitat humana dels jugadors" i la "qualitat de grans jugadors com són Ignasi López o Baptiste Bonneau i la força de la gent jove del planter".