S'apropa la 10a edició de la Cursa solidària de la UAB

La Cursa solidària de la UAB en suport de La Marató de TV3 torna enguany en la seva 10a edició amb dues modalitats: presencial i virtual

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració d’Applus+ Laboratories, organitzen la desena edició de la Cursa i caminada solidària 2021 en suport a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental. La cursa es farà el 19 de desembre establint la Vila Universitària com a punt de sortida i arribada. 

Davant la situació d’excepcionalitat sanitària i informàtica que està vivint la UAB, per tal de fer una cursa segura comptarà amb dues modalitats, la presencial i la virtual, aquesta última més flexible en el temps i que permetrà més participació.

2 curses: presencial i virtual

El 19 de desembre serà el dia de la cursa presencial, coincidint amb la jornada de La Marató. Es podrà participar en la cursa d'11,7 km, en la cursa i caminada de 5 km o en la cursa de 500 m de mobilitat reduïda (inscripcions aquí).

D’altra banda, des de l’1 de desembre fins al 10 de març es podrà participar en la modalitat virtual en la cursa d’11 km, en la cursa i caminada de 5 km, la cursa de 500 m de mobilitat reduïda i en els reptes i modalitats que cadascú es plantegi, sigui de manera individual o col·lectiva.

Les inscripcions per a la modalitat virtual s’han de fer a través de l’app d’AmicsUAB, que a partir de l'1 de desembre es pot descarregar a l’AppStore d’Android i d’iOS. En aquesta aplicació també es podran registrar els quilòmetres solidaris recorreguts, els reptes que es marqui cadascú i les fotografies que es vulguin compartir, que serviran per fer un mosaic de tots els participants en ambdues plataformes. Pel que fa a les donacions, es poden fer a la web de la cursa i a l’aplicació d’AmicsUAB.

Es necessiten voluntaris

En aquesta desena edició se sumaran els esforços de les escoles i instituts de Cerdanyola així com dels col·lectius i entitats que vulguin afegir reptes propis. La Fundació Autònoma Solidària busca persones voluntàries per fer possible la cursa, que poden a l’equip de voluntariat de la Cursa UAB.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.