Aquesta primavera arrenca la remodelació del CEM Can Xarau

L'1 d'abril començaran les obres de la primera fase de la remodelació del complex esportiu

L’1 d’abril començaran les obres de la primera fase del projecte de remodelació del Complex Esportiu Municipal Can Xarau. Els treballs d’aquesta primera fase consistiran en la reforma i ampliació del vestíbul i la construcció d’una nova planta de serveis per a oficines i personal tècnic.

Ampliació de l'edifici

L'Ajuntament de Cerdanyola ha informat que el projecte d’ampliació del CEM Can Xarau contempla una reforma integral de tot l’edifici, ampliació dels vestidors per abonats i grups, creació d’una planta on s’ubicaran les oficines i més vestidors. També s'ampliaran les sales d’activitats, fent que l’actual espai es divideixi en dues plantes i remodelació de la piscina, afegint serveis, sauna, nous magatzems, remodelació dels vasos i platja de la piscina i els seus complements.

La primera fase d’aquest projecte començarà l’1 d’abril i està previst que s'allargui fins a finals d’agost. Les primeres actuacions suposaran l’ampliació del vestíbul al doble de la seva superfície actual, passant dels 80m2 a 162m2. "El nou vestíbul serà més espaiós amb zona d’atenció al públic, zona d’espera, nous lavabos i magatzems, entre d’altres", destaca el consistori.

També des del vestíbul es construirà l’accés d’escales i ascensor a una nova planta que tindrà 275 m2 i en ella s’ubicarà la part administrativa i de treballadors/es del centre. L’actuació permetrà alhora la modernització dels sistemes de control d’accés, clima i enllumenat de la zona central de l’edifici.

Les obres també afectaran a la part exterior de l’accés principal, on es construirà un porxo que lligarà l’edifici principal amb la pista esportiva coberta. Se sanejarà i col·locarà de nou la canalera del sostre de la piscina i es rehabilitaran els trams de coberta no afectats per la nova planta.

 

Afectació als usuaris

Amb motiu de les obres, les persones abonades amb accés lliure a la piscina i/o sala de fitness podran fer ús de les instal·lacions del PEM Guiera mentre durin les obres. D’altra banda, les persones usuàries de cursets de natació, activitats dirigides i entitats que accedeixen a la instal·lació amb un horari concret i controlat per un monitor/a responsable podran seguir fent ús del CEM Can Xarau tot i que ho faran per accessos provisionals a la piscina i al gimnàs.

Les persones abonades al CEM Can Xarau rebran una carta amb tota la informació del funcionament, espais i accessos habilitats durant les obres. També es poden adreçar a la mateixa instal·lació a on es mantindrà el servei de consergeria i al PEM Guiera a on es traslladarà part del personal administratiu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.