Arrenca la 30a edició de la Cursa per Collserola que es farà al vespre

Aquest 11 de juny a les 20 h serà la sortida de les tres curses, la jove, la de 14 i la de 7,5 km

La Cursa per Collserola celebra aquest dissabte 11 de juny la seva 30a edició i ho fa afegint novetats. El CE Cerdanyola Atletisme i Triatló i l’Ajuntament de Cerdanyola han apostat per un canvi en el calendari i també en l’horari de la cursa, que es trasllada del matí a la tarda-vespre.

Dos circuits, tres curses

Les persones inscrites han pogut escollir entre dos circuits: un de 14km i 431m de desnivell positiu, i un altre més curt de 7,5km i 216m de desnivell positiu. Tots dos tenen part del recorregut per la serra de Collserola. A més, aquest any se celebrarà una cursa jove per atletes nascuts el 2009 o 2010 i que tindrà una distància de 3,5km. Les inscripcions per participar a la 30a Cursa per Collserola es mantindran obertes fins arribar a la xifra màxima de 500 persones participants.

La sortida de les tres curses es farà des del carrer d'Horta amb carrer Pizarro. Entre les 11 i les 13 h es podrà fer la recollida del dorsal a la Zona Esportiva Municipal Les Fontetes. També es podrà recollir a la tarda, a partir de les 17 h. A les 18 h tindrà lloc la sortida de la cursa jove i a les 20h la sortida de les cures de 14 i 7,5km

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.