Arrenca una nova edició de les Milles de Cerdanyola

Les milles se celebren aquest dissabte a partir de les 18.30 h al Parc Xarau

La 34a edició de les Milles de Cerdanyola comença aquest dissabte 19 de novembre a partir de les 18.30 h i s'allarga fins al vespre amb el Parc Xarau com a punt de sortida i arribada. El trànsit quedarà tallat als carrers que coincideixen amb el recorregut entre les 18 i les 21 h. 

4 curses infantils i 2 adultes

La cursa atlètica nocturna organitzada pel CE Cerdanyola Atletisme i Triatló i l'Ajuntament, enguany compta amb quatre curses infantils i dues adultes. A les 18.30 h es farà la sortida de la Mini Milla de 250 metres (anys 2016 a 2019); 15 minuts després començarà la  ½ Milla (anys 2014 i 2015); a les 19 h sortiran els de la ¾ Milla (anys 2012 i 2013) i els corredors d'1 Milla sortiran a les 19.15 h (anys 2010 a 2011). La sortida de les curses populars de 5 i 10 quilòmetres tindrà lloc a les 20 h.

Recorreguts

Els sis circuits transcorreran pels carrers de Cerdanyola. Pel que fa a les curses de 5 km (una volta al circuit) i 10 km (dues voltes), el recorregut passarà pels següents carrers: Parc Xarau, passeig de la Riera, carrer Santa Anna, avinguda Catalunya, avinguda Primavera, avinguda Sant Iscle, carrer Lluís Companys, avinguda Primavera, carrer Santa Rosa, carrer Anselm Clavé, carrer Mare de Déu del Pilar, carrer Torras i Bages, carrer Lluís Companys, carrer Altimira, carrer Sant Enric, carrer Anselm Clavé, carrer Sant Ramon, carrer Francesc Layret, carrer Foment, passeig de la Riera.

Les inscripcions per participar a Les Milles van estar obertes fins al 16 de novembre o fins a arribar als límits: 1.000 persones inscrites al circuit de 5 i 10 kilòmetres i 150 a cadascuna de les curses infantils. 

Les curses infantils seran participatives i per tant no tenen cronometratge ni classificació. Pel que fa a les curses adultes, es tindrà en compte el temps absolut i obtindran trofeu o medalla els tres primers classificats de la general, el primer classificat de cada categoria i el primer classificat local, en els tres casos separant la classificació en femenina i masculina

Afectacions al trànsit

Mentre duri la cursa els carrers que conformen el circuit i els del voltant quedaran tallats, l'avinguda Primavera a la que es permetrà la circulació en els dos sentits amb restriccions. Només en cas d'urgència es podrà entrar o sortir pels llocs indicats.

Més info: MAPA: Les afectacions al trànsit durant les Milles nocturnes

Mapa d'acteacions al tràfic durant les Milles. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Mapa d'acteacions al tràfic durant les Milles. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola


D'altra banda, en la mateixa franja horària, les línies de bus urbanes i interurbanes patiran alteracions en els seus recorreguts. A les parades que queden anul·lades hi haurà notes informatives indicant les parades més properes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.