Arriba la 15a edició de la Cursa dels Poblats Ibèrics

La cursa tindrà dos recorreguts i es faran curses infantils a Montflorit

El 16 de juliol, Montflorit acollirà la 15a edició de la Cursa dels Poblats Ibèrics organitzada pel club CIMS Cerdanyola. Aquesta edició se celebrarà sense restriccions, amb dos recorreguts i amb el tradicional dinar posterior a la Piscina de Montflorit. 

Dos recorreguts

L’edició d’aquest 2022 tindrà dues curses circulars, una de 15,5 km i 600 m de desnivell positiu i un altre de 10,5km i 425m de desnivell positiu. 

Els dos recorreguts passaran per carrers del barri de Montflorit, camins de Collserola i per jaciment iber de Ca n’Oliver. Ambdues curses començaran i acabaran al Centre Cívic Montflorit. Els participants de la cursa llarga sortiran a les 8.30 h i els de la curta, a les 9 h. 

Els premis es lliuraran a partir de les 12 h i al final de les curses, es farà un avituallament especial amb botifarrada i accés a la piscina municipal. Els infants també podran participar en curses pels carrers de Montflorit i el Centre Cívic serà el centre de recollida i entrega de dorsals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.