Arriba la 9a Duatló de Carretera de Cerdanyola, enguany a la tarda

Ja estan obertes les inscripcions a la 9a edició del Duatló de Carretera de Cerdanyola del pròxim 2 d'abril

El Duatló de Carretera de Cerdanyola arriba en la seva 9a edició el pròxim dissabte 2 d'abril, després de l'aturada forçada a causa de la Covid-19. L'organitzador de l'esdeveniment, Cerdanyola Atletisme i Triatló, ha anunciat que enguany tot funcionarà igual que en edicions anteriors a excepció de l'horari, que serà a la tarda en comptes del matí com de costum. Les inscripcions tant de la prova individual com d'equips ja estan obertes. 

Recorregut de dues transicions

Com és habitual, la sortida i l'arribada d'ambdues modalitats es farà a l'Avinguda del Parc Tecnològic. La primera fase del duatló és la cursa a peu de 5 km, que es farà al voltant del Parc Tecnològic, en tot moment asfaltat i amb poc desnivell. Tot seguit es farà la primera transició, en què els participants agafaran la bicicleta per recórrer 20 km en direcció Sant Cugat i passant també per la UAB. Es faran dues voltes al mateix circuit, que s'ha preparat per garantir la seguretat amb carrils ben assenyalats per ambdós sentits. 

Per acabar, els i les esportistes faran la segona i última transició en la mateixa Avinguda del Parc Tecnològic per iniciar la segona cursa a peu, aquest cop de 2,5 km. Aquest tram final és una anada i tornada pel recinte del Parc Tecnològic, on es podrà controlar les diferències amb els rivals o companys, segons l'organització.

Inscripció a la prova d'equips

Al web del duatló es pot trobar la informació completa per fer la inscripció. El preu per equip del Campionat de Catalunya de Clubs és de 130 € i com a màxim podran participar-hi 120 equips. La sortida està prevista per les 15.30 h a l'Avinguda del Parc Tecnològic. L'organització assegura que aquesta prova té un circuit dissenyat de forma que no hi hagi problema amb els encreuaments, ni amb els trams d'anada i tornada, ni amb els doblats.

Inscripció a la prova open

La Prova Open reunirà fins a 350 participants de categoria Júnior, Sub23, Absolut i Veterà. Els preus per inscripció oscil·la entre els 10 i els 35 €, en funció de la categoria i de si s'està federat o no. La sortida està prevista per les 15.35 h a l'Avinguda del Parc.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.