Arriba la segona edició de la Tirada Social-Solidària a Cerdanyola

Es celebrarà els dies 15 i 16 d'abril i tots els diners aniran destinats a l'Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La segona edició de la Tirada Social-Solidària del Club Arquers de Cerdanyola del Vallès es celebrarà els dies 15 i 16 d'abril a la seu del carrer Boters. En aquesta ocasió la col·laboració solidària serà amb l'ONG Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Igual que en l'anterior edició, el dissabte des de les 9 h del matí estarà destinat a les famílies i membres de la fundació. També hi haurà jornada de portes obertes per a la resta de la ciutadania amb una aportació voluntària, on podran provar el tir amb arc.

El diumenge a partir de les 9 h tindrà lloc la tirada en format de camp amb una inscripció mínima de 5€. Aquests diners es destinaran a la mateixa ONG AFANOC. Les inscripcions per a aquesta activitat s'han de fer de manera virtual a través d'aquest enllaç.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.