El Barça, rival del Cerdanyola FC a la Copa Catalunya de futbol sala

La Final 4 de Copa Catalunya es jugarà el 3 de setembre a Martorell

El 3 de setembre és la data d'un partit històric per al Cerdanyola Futbol Club de futbol sala. L'equip dirigit per Santi Lara jugarà la seva primera Final 4 de la Copa Catalunya amb el primer equip del FC Barcelona com a rival a la semifinal. El partit es disputarà a les 13.30 h al Pavelló Municipal de Martorell. 

La primera semifinal, que enfronta el Sala 5 Martorell i l'Industrias Santa Coloma es jugarà a les 11 h el mateix 3 de setembre. La final es disputarà el diumenge 4 a les 18.30 h entre els guanyadors de les dues semifinals masculines. 

Amb la lliga a l'horitzó

L'equip verd ja ha arrencat la pretemporada i es prepara per encetar una nova temporada a Segona B. La lliga començarà el 17 de setembre a la pista del Futsal Marlex Mataró CE. El primer partit al PEM Guiera serà el 24 de setembre davant el CFS Irefrank Elche -Bonavista RC.

La resta de rivals del Cerdanyola FC al Grup 3 són: Braseria la Grealla Canet FS, Industrias Santa Coloma, CN Sabadell, ETB Calvia - Palma Futsal, FS Picassent, Hospitalet Bellsport FS, Covisa Manresa, Nueva Elda FS Finetwork, UD Ibiza Gasifred Ciutat D'Eivissa FS, Penya Esplugues AE, Barceloneta Futsal, CE Escola Pia Sabadell i FS Ripollet. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.