Un bon Club Handbol Cerdanyola no aconsegueix puntuar a Primera Catalana

El CH Cerdanyola va certificar la permanència la jornada anterior

El primer equip femení del Club Handbol Cerdanyola no va aconseguir puntuar en un partit igualat davant el CH Garbí de Palafrugell. Les verdes van perdre 26-28 al PEM Guiera en la dotzena jornada.

Els dos equips s'enfrontaven en el partit corresponent a la jornada 12 de competició, l'antepenúltim xoc de la competició regular (primera fase). El partit començava amb el CH Cerdanyola per davant, però ja es veia que les visitants imposarien un ritme altíssim en tot l'encontre. Tanmateix, eren les locals les que aconseguien les primeres distàncies en el marcador, sent efectives a l'atac i, sobretot, aprofitant les errades de les seves rivals. Això deixava un resultat enganyós en els primers 15 minuts de joc, ja que el CH Garbí de Palafrugell feia atacs ràpids i pràctics, però en el llançament final el pal o bé la portera cerdanyolenca evitaven el gol. No obstant això, aquesta insistència i velocitat del joc no canviar i tard o d'hora, les seves ocasions acabarien entrant. A partir del minut 20 de partit les visitants van deixar d'estar desafortunades de cara el gol i van girar el marcador a favor seu, arribant a un avantatge mínim al descans (14-15).

A la represa, les d'Edu Gómez van saber reaccionar a la inèrcia visitant i van millorar en gran manera les prestacions defensives. Això va fer que l'encontre anés empatat fins al final. A més, el CH Cerdanyola, trobava forats a la defensa vermella, amb la tònica dels anteriors partits, moure la pilota a banda i banda fins a trobar l'escletxa per aconseguir l'èxit del gol. Finalment, ja quan només quedava 1 minut de partit, les visitants tenien pilota a favor quan guanyaven d'1 i van acabar de sentenciar el matx amb un golàs d'una de les seves primeres línies. Després de lluitar i tenir grans possibilitats d'endur-se com a mínim un empat, el CH Cerdanyola va veure com aquesta darrera acció el condemnava a una cruel derrota.

D'aquesta manera, el Sènior Femení pot dir que ja mira de tu a tu als grans equips de Primera Catalana. Les d'Edu Gómez segueixen en dinàmica ascendent tot i no haver guanyat i es mantenen a la quarta posició a la classificació amb 9 punts. El pròxim rival serà el Sant Joan Despí B, un altre rival de la part alta de lliga, en el penúltim matx de la primera fase de lliga regular.