El cadet masculí del Club de Tennis Cerdanyola puja a Divisió 2

L'equip es va imposar en la final de Lliga Catalana el passat dissabte 11 de juny

L'equip cadet masculí del Club de Tennis Cerdanyola s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana Divisió 3, aconseguint l'ascens directe a Divisó 2. La final es va celebrar el passat dissabte 11 de juny a les instal·lacions de l'amfitrió i contrincant, el Club de Tennis Reus Monterols.

Es van jugar quatre partits individuals, dels quals l'equip cerdanyolenc capitanejat per l'entrenador David Barragán Lázaro va guanyar tres. Sergio García Arias i Pol Gerboles Martín van guanyar els encontres en el tiebreak, el primer per 6/2  2/6  6/10 i el segon per 3/6  6/4  5/10. També es va imposar Óscar Medina Espejo amb un resultat de 3/6  6/7. L'últim partit disputat per Ignacio Barragán Maranges també es va resoldre en el tiebreak, però en aquest cas el punt a favor se'l va endur el Reus. Igualment, els cerdanyolencs ja havien assegurat el títol i l'ascens amb les tres victòries anteriors. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.