Cancel·lat l'11è Duatló de Cerdanyola

El baix nombre d'inscripcions a 10 dies de la prova ha sigut el motiu de la decisió

Cerdanyola Atletisme i Triatló ha decidit cancel·lar la 11a edició del Duatló de Cerdanyola a 10 dies de la seva celebració. L'organització retornarà la inscripció íntegra a tots els inscrits a la prova, en els propers dies. La prova estava prevista pel diumenge 24 març.

El baix nombre d'inscripcions ha sigut el motiu principal d'aquesta decisió. A una setmana del tancament d'inscripcions només hi havia 3 equips inscrits al campionat nacional de Catalunya de clubs i 39 participants a la prova Open. Segons han explicat en un comunicat, "amb aquesta xifra d'inscrits no podem garantir la viabilitat econòmica de la prova sense deixar un balanç molt negatiu als comptes del club".

Per aquest motiu, des del club asseguren que obriran "un procés de reflexió intern per veure que podíem haver fet millor" i han fet extensiu a participants i clubs, que "amb el fet d'apuntar-se a darrera hora a les proves perjudiquen greument la gestió i planificació de l'organitzador". També avisen a la Federació que "aquest model de gestió de les competicions, les proves organitzades pels clubs catalans estan en perill, ja que tot el pes organitzatiu i econòmic recau exclusivament en el club".

 

Es tanca una etapa per obrir-ne una altra

Amb la notícia de la cancel·lació de l'11a edició del Duatló de Cerdanyola, des del club donen "per finalitzada una etapa i la desena edició del duatló de carretera Cerdanyola (la del 2023) serà la darrera". L'any passat 471 atletes van participar a una prova que semblava consolidada en el calendari.

El Duatló de Cerdanyola ha estat sis vegades campionat de Catalunya en alguna de les seves modalitats, una vegada prova classificatòria pel campionat d’Espanya i al 2016 va ser seu del campionat d’Espanya de duatló, portant a la ciutat més de 1500 esportistes en la que va ser l’edició més multitudinària d'aquesta prova.

El Duatló Infantil agafarà el testimoni d'aquesta prova en el futur, amb l'objectiu de "fomentar la pràctica esportiva per a tothom".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.