El CB Cerdanyola dona forma a la plantilla amb el fitxatge de Pere Ruíz

El club cerdanyolenc ha confirmat dues incorporacions, tres baixes i vuit renovacions

El Club Bàsquet Cerdanyola ja ha començat a definir la plantilla del seu primer equip, que seguirà disputant la Copa Catalunya. Aquesta setmana, el club cerdanyolenc ha anunciat el primer fitxatge de la temporada, així com les renovacions i els jugadors que seran baixa.

 

Pere Ruiz, primer fitxatge

 

El CB Cerdanyola ha anunciat que Pere Ruiz, de 29 anys, és la primera incorporació pel projecte esportiu de la temporada 2020-2021. Ruiz prové del Martinenc B, equip amb el qual ha ascendit a Copa Catalunya aquesta temporada. L’aler-pivot  ha expressat , a les xarxes socials del club, sentir-se content d’arribar al CB Cerdanyola i ha destacat la seva voluntat d’aportar “moltes coses positives i aconseguir els objectius”.

Durant els últims dies, el club també ha anunciat la incorporació de Xavi Pagès, fins ara jugador del Sènior B, al primer equip. Durant aquesta temporada ja ha pogut acumular minuts i experiència ajudant al Sènior A a la Copa Catalunya. 

Xavi Pagès

Xavi Pagès. FOTO: @cbcerdanyola

 

Es manté el gruix de l'equip

Fins al moment, el CB Cerdanyola registra tres baixes en l’equip sènior A. El base Álex Sacristán, el pivot Rangel Ramírez i l’aler-pivot, Hugo Clement no seguiran vestint la samarreta dels verds la pròxima temporada.

El club cerdanyolenc també ha anunciat les renovacions dels dos pilars de l’equip: Genís Tena i Javi Antón. També seguiran jugant a Guiera Jordi Vilavella, Jordi Costa, Eloy Blanco, Albert Salat, Jan Peiró i Guillem Sánchez. A més, el club confirma que Jordi Cornellà seguirà dirigint la banqueta del primer equip.