El CB Cerdanyola s'emporta el derbi davant del Barberà

Els cerdanyolencs continuen líders amb una victòria més que el Ripollet, segon classificat

El CB Cerdanyola s'ha emportat el derbi del passat dissabte per 85 a 78 contra el Barberà. El primer quart va començar amb un intercanvi de cops per part dels dos equips, però a partir del segon quart el Barberà es posava per sobre del resultat amb un avantatge de 37 a 46.

Els locals van anar a remolc del resultat durant bona part del partit, arribant al final del tercer quart amb un resultat de 55 a 64 en contra. No va ser fins al final del partit que els verds van posar una marxa més i van capgirar el marcador amb un parcial de 30 a 14 en l'últim i definitiu quart. El jugador més destacat del partit va ser el 14 del Cerdanyola, Ángel García, amb 20 punts i quatre triples.

D'aquesta manera el CB Cerdanyola continua líder amb 19 victòries i 4 derrotes i deixa el Barberà amb dues victòries menys i gairebé sense opcions a optar pel lideratge. Quan falten tres jornades, el Ripollet, segon classificat amb una victòria menys, és l'únic equip que aguantaria el pols al Cerdanyola fins a l'últim partit. Precisament, Ripollet i Cerdanyola s'enfrontaran la pròxima jornada, el diumenge 7 de maig, en un matx que pot decidir la lliga.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.