El CB Cerdanyola mostra múscul davant la seva gent

El CB Cerdanyola guanya al NB Olesa per 69 a 64 amb un Guiera ple

El Club Bàsquet Cerdanyola ha aconseguit una gran i necessitada victòria en guanyar al Nou Bàsquet Olesa per 69 a 64. Des del segon quart, el matx ha estat dominat pels vallesans, quan s’han distanciat de 9 punts en el marcador, davant d’un Olesa que ha anat a remolc durant tot el que quedava de partit.

Els verds arribaven més que necessitats a la cinquena jornada amb només una victòria i amb una ratxa de tres partits consecutius perduts, però al Guiera els esperava una grada plena d’aficionats, jugadors de la base i pares per a la presentació oficial del club en acabar el partit.

Així doncs, els locals s’han crescut amb l’ambient que presentava el seu pavelló i, després d’un primer quart molt igualat en què tots dos equips han mantingut una molt bona defensa, al segon quart els de Bernat Elias han aconseguit trencar el joc defensiu dels visitants.

Amb un parcial de 17 a 4 a favor dels locals, el Cerdanyola ha passat d’estar dos punts per sota a l’inici del segon quart (14-16), ha posar-se a nou punts de l’equip del Baix Llobregat (31-22). Aquest parcial ha deixat a l’Olesa ben tocat i, tot i que intentaven acostar-se en el marcador, el Cerdanyola, comandat per Genís Tena i Xavier Pagès, sempre li parava els peus.

A la tornada del descans, al quals s’ha arribat amb una avantatge de 36 a 32 pel Cerdanyola, durant els dos últims quarts s’ha vist la mateixa tònica i l’Olesa mai ha arribat a estar per sobre del marcador.

Finalment, el partit ha acabat amb el resultat de 69 a 64. Els de Bernat Elias han celebrat i assaborit la victòria amb la seva afició i els nois de la base, que en acabar al partit han saltat a la pista per felicitar als jugadors i tots junts han fet una pinya per donar força a l’equip en les pròximes jornades.