El CBF Cerdanyola apunta la màxima anotació de la lliga i derrota al Joviat

El Promoviatges Sènior Femení de Cerdanyola ha guanyat 76-38 a les del Bàsquet Joviat de Manresa en la jornada 10 de lliga de la Copa Catalunya

El partit de la jornada 10 de la Copa Catalunya, celebrat el 30 de novembre al PEM Guiera, va començar malament per les de Pili Bilbao, però va fer un gir inesperat anotant 76 a 38 contra el Joviat de Manresa. Aquesta ha estat, de moment, la màxima anotació de l'equip cerdanyolenc en la lliga d'aquesta temporada.

Passada la meitat del primer quart, el Joviat ja portava nou punts de diferència amb les de Cerdanyola, que encara tenien el marcador a 0. Les de Poli Bilbao van amenaçar amb els llançaments de tres per recuperar-se, i finalment Carla Pérez va encetar el marcador. Alhora, els punts anaven pujant pel Joviat, que va arribar als 15 punts en el primer quart. No obstant això, les del Cerdanyola anaven retallant diferències anotant 9 punts al final de la primera part (9-15).

Començava fort el segon quart amb les de Pili Bilbao, que semblaven reaccionar i anar a buscar la remuntada. Només passats dos minuts, el marcador ja anotava només un parell de punts de diferència entre els dos equips, i que aviat arribaven a l'empat (17-17). Va ser a la meitat d'aquest segon quart quan les cerdanyolenques van aconseguir donar la volta al marcador i superar les rivals. Van ser dos llançaments de tres els que van marcar la diferència i acabar aquesta part amb una puntuació de 31-25.

El Joviat ja semblava no reaccionar, i les del Cerdanyola tornaven a començar un tercer quart amb força, anotant dos tirs lliures i un llançament de tres que deixava el marcador a 36-25, ja amb una diferència notable. Les de Pili Bilbao aconseguien la remuntada definitiva de l'equip durant aquesta part del partit, quan els marcadors puntuaven 15 punts de diferència entre els dos equips i no deixaven marcar a les rivals (45-30).

Les de Cerdanyola van anar aguantant la brutal diferència de puntuació, ja amb un 55-34, sense cap problema durant l'últim quart. Quan quedaven poc més de quatre minuts per acabar el partit, el Joviat no havia estat capaç encara d'encertar cap cistella i les cerdanyolenques demostraven la seva superioritat amb un 64-34

El marcador del sènior de Cerdanyola havia anat pujant a un ritme vertiginós, mentre que el del Joviat pràcticament restava immòbil a la darrera meitat de l'últim quart. El partit va finalitzar amb un 76 a 38, i una gran victòria per les de Cerdanyola.

"Estàvem molt a prop en la classificació, les teníem al darrera i les victòries amb els rivals directes són molt importants", afirma Pili Bilbao. "Ofensivament, hem estat molt bé. Les hem deixat en 38, i aquest és un equip que fica uns 58-60 punts per partit".