El CBF Cerdanyola assoleix el segon triomf consecutiu i surt de la zona baixa de la Lliga Femenina 2

Les de Pili Bilbao tomben al Boet Mataró a Guiera per 76 a 72

El CBF Cerdanyola rebia la visita a Guiera del tercer classificat, el Boet Mataró en el partit corresponent a l'11a jornada de Lliga Femenina 2. Les verdes venien d'imposar-se al Femení Sant Adrià i avui han sumat el segon triomf consecutiu en un encontre igualat.

1r Quart: inici igualat

En el primer quart, els dos conjunts feien bones defenses però també bons llançaments. Un triple visitant de Paula Curto sobre la botzina permetia a les del Maresme començar amb 3 punts d'avantatge (15-18).

2n Quart: encert de 3 verd

Seguidament, el segon quart va estar marcat per l'encert de 3 verd, amb un total de 5 triples convertits pel Cerdanyola. Tanmateix, el matx continuava igualat gràcies a les eficaces cistelles de les mataronines, sovint aprofitant errades rivals i sortint al contraatac. L'encontre se n'anava al temps de descans amb les de Pili Bilbao 3 punts per sobre en l'electrònic (41-38).

3r Quart: els rebots, vitals

A la represa, les cerdanyolenques continuaven amb èxit en els llançaments de 3 i aconseguien capturar els rebots ofensius. Gràcies a això, les verdes van arribar a la màxima avantatge del partit amb 11 punts per sobre de les visitants gràcies als encerts de Laia Espín i Eva Almasque, entre altres. Posteriorment, el Mataró es va ficar altra vegada a l'encontre gràcies a l'èxit en triples i en tirs lliures. Els atacs superaven a les defenses en una gran capacitat anotadora dels dos conjunts. Finalitzava el tercer quart amb les cerdanyolenques 4 punts per sobre en el marcador (61-57).

Últim Quart: efectivitat en els moments clau

El darrer quart començava amb les del Maresme pressionant i empatant el partit, tot i que va ser el Cerdanyola l'equip que va jugar millor a les acaballes de l'encontre, assolint una cistella i transformant un contraatac. D'aquesta manera, les de Pili Bilbao guanyaven de 4 quan faltaven 2 minuts pel final. Tot seguit, un triple del Mataró no va inquietar la posterior jugada de les verdes que van aconseguir 2 punts més des dels tirs lliures. Finalment, un error en un triple visitant forçat a 4 segons del final va confirmar la victòria cerdanyolenca a Guiera.

Proper encontre

Amb aquest triomf, el CBF Cerdanyola suma la quarta victòria de la temporada, la segona consecutiva a casa que li permet escalar posicions en la classificació. El pròxim partit, establert per diumenge 18 a les 12 h, les vallesanes visitaran la pista de l'altre equip de la capital del Maresme, la UE Mataró, en la 12a jornada de competició i l'últim matx del 2022.