El CBF Cerdanyola cau per 11 punts davant el Geieg, rival directe a LF2

La 20a jornada de Liga Femenina 2 s'ha saldat amb un resultat de 60-71

El Geieg Bàsquet ha guanyat la partida al primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola en el duel de rivals directes d'aquest dissabte 25 de febrer. Amb un resultat de 60-71, el Cerdanyola no aconsegueix sumar i tanca la 20a jornada de Liga Femenina 2 en la 11a posició, mantenint els 26 punts que acumulava.

El Cerdanyola comença per sobre

L'alt percentatge d'encert de les locals en el primer parcial ha estat clau per començar l'encontre amb avantatge. En els primers minuts el Geieg s'ha imposat en el marcador arribant a una diferència de 5 punts, però dos triples necessaris de Iona Garcia i Laia Espín han forçat la remuntada en l'equador del primer temps. Les visitants s'han mantingut fortes en defensa, però no s'han pogut imposar en el primer temps per la contundència del Cerdanyola, que ha aprofitat cada atac i ha comptat amb dos triples a càrrec de Garcia i Ruth Allison. (23-15)

El CFB Cerdanyola en un partit de Liga Femenina 2. FOTO: Nora MO

En el segon parcial, les locals no han pogut mantenir la diferència alta i les rivals han retallat distàncies a marxa lenta. Iona Garcia ha aconseguit el triplet en llançaments de tres punts després d'una jugada conjunta amb Carla Pérez  i Espín, i també s'hi ha sumat Eva Garcia. Tanmateix, les rivals han accelerat i han aconseguit donar la volta l'electrònic quan faltaven 4 minuts per la mitja part. Aquest moment ha estat clau pel resultat final: Iona Garcia ha fallat dos llançaments lliures i tot seguit ha hagut de sortir de pista per molèsties físiques. Des d'aquest moment el Cerdanyola ja no s'ha recuperat i, quan faltaven dos minuts, el Geieg ha confirmat la superioritat anant-se de 3 punts. Finalment la mitja part s'ha saldat 35-36.

Segona part dominada pel rival

Les visitants han tornat del descans trepitjant fort amb dos llançaments de tres punts seguits. Això els ha permès ràpidament consolidar la diferència de 10, posant al Cerdanyola contra les cordes. Malgrat haver retallat uns pocs punts, la distància al marcador ha estat elevada durant tot el parcial. A més, el Geieg ha mantingut una defensa molt tancada i no ha deixat marge de maniobra a les locals, que a més, no han trobat encert a cistella. La màxima diferència que han assolit les rivals ha estat de 12 punts, i el terme ha finalitzat amb un resultat de 49-60.

Malgrat el resultat, el Cerdanyola no ha perdut intensitat en cap moment, i tot i no poder retallar la distància de 10 punts, sí l'ha mantingut. Les rivals han tingut en tot moment la sort de part seva, encertant pràcticament cada atac i des de tres punts. Ruth Allison ha atorgat oportunitats d'or a l'equip amb algun triple i encertant força, també Iona Garcia amb alguns llençaments lliures. El partit ha mantingut aquesta dinàmica fins al final, amb un resultat de 60-71