El CBF Cerdanyola cau contra el Roser i no jugarà la fase d'ascens

Una primera part molt fluixa en atac va condemnar a les vallesanes, que no van ser a temps a remuntar el partit a la segona

El Club Bàsquet Femení Cerdanyola no jugarà finalment la fase d'ascens a Liga Femenina 2. Les cerdanyolenques tenien la difícil missió de guanyar per més de 18 punts al CB Roser, equip que ocupava l'última plaça d'accés a les eliminatòries d'ascens. El partit però no va ser gens favorable a les de verd, que van perdre per 44-37.

Una primera meitat molt fluixa va acabar condemnant a les d'Albert Roig, que no van ser a temps a capgirar el marcador. Les cerdanyolenques van anar al descans amb un resultat de 17 punts per sota de les seves rivals (28-11). La poca efectivitat de les visitants va fer que el Roser agafés coixí a la primera meitat.

A la represa, el Cerdanyola va millorar en atac, tot i això, ja no hi van ser a temps a capgirar el marcador. A l'últim quart, especialment, van aconseguir un parcial de 8-14, però no va ser suficient i seran les barcelonines les que jugaran la fase d'ascens.