El CBF Cerdanyola engega temporada amb 15 equips federats

El primer equip competirà de nou a la Copa Catalunya dirigides per Pili Bilbao

El Club Bàsquet Femení Cerdanyola va presentar, l'11 de setembre, els 15 equips federats i els grups d'escola que formen el club aquesta temporada 21-22. El primer equip obrirà temporada competint a la Copa Catalunya, sota les ordres de Pili Bilbao, el dissabte 25 a la pista del Bàsquet SAFA.

El club presidit per Jordi Mestre està format per dos equips sènior, quatre júniors, tres cadets, tres infantils, dos minis, un equip pre-mini i el d'escola. La presentació es va fer al PEM Guiera amb l'assistència de l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i el regidor d'Esports, Óscar Pons

Tret de sortida a la Copa Catalunya

L'equip dirigit per Pili Bilbao repetirà una temporada més a la Copa Catalunya. En la primera jorada (25 de setembre a les 18 h) visitaran la pista del Bàsquet SAFA Claror. El debut al PEM Guiera arribarà en la segona jornada, el 2 d'octubre a les 17:45 h davant l'EBAE SESE A.

En aquesta fase prèvia, el CBF Cerdanyola competirà al Grup 1 amb CB Granollers, CEEB Tordera, CEJ Hospitalet A, Club Natació Terrassa A, Bàsquet SAFA Claror, EBAE SESE A, Q2 Consultors CB Balaguer, Motor Munich Cadí Manresa CBF i Wecolors AB Premià.

En l'estructura del planter destaca l'adèu de Marina Garcia, qui deixa el club després de nou temporades. Durant la presentació va rebre un homenatge per part del CBF Cerdanyola. 

Presentació dels equips del Club Bàsquet Femení Cerdanyola al PEM Guiera. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Presentació dels equips del Club Bàsquet Femení Cerdanyola al PEM Guiera. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.