El CBF Cerdanyola escala posicions a Super Copa i suma la segona victòria consecutiva

El primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola s'imposa per 55 a 71 al CB Igualada en un partit a domicili

Les d'Albert Roig es van endur la victòria còmodament el passat dissabte 3 de febrer en el desplaçament a Igualada per disputar la setzena jornada de Super Copa Femenina. El resultat 55-71 situa el Sènior del Club Bàsquet Femení Cerdanyola en la sisena posició de la competició amb 24 punts i havent sumat dos triomfs consecutius.

Les cerdanyolenques van acabar el primer quart per sota en el marcador, 16-11, però al segon temps van poder remuntar 28-34. Després del descans el partit va ser de domini visitant, guanyant el tercer per 40-52 i sentenciant el partit amb diferència de més de deu punts (55-71).

Pròxima jornada

El CBF Cerdanyola buscarà la tercera victòria el pròxim dissabte 17 de febrer a les 17.45 h al PEM Guiera contra el Draft Gramanet.