El CBF Cerdanyola guanya i enfila a la classificació

Les d'Albert Roig van derrotar a l'AB Premià amb un resultat de 65 a 60

El Club Bàsquet Femení Cerdanyola ha començat la temporada endollat. Les verdes van guanyar el passat diumenge a Guiera contra l'Agrupació Bàsquet Premià de Mar (65-60), un dels equips que també es troba a la zona alta de la classificació.

El partit va ser molt igualat en tots els quarts, amb un intercanvi de cops constant entre ambdós equips. Les vallesanes van anar a remolc de les maresmenques durant bona part del segon i el tercer quart, però no van tirar la tovallola i això els va permetre acostar-se a les maresmenques en l'últim quart.

Quan faltaven quatre minuts pel final del partit les jugadores d'Albert Roig estaven sis punts per sota de les visitants, però un parcial de 14 a 3 van decantar la balança per a les locals. La millor del partit va ser la jugadora cerdanyolenca Alba Lago amb 19 punts, 8 rebots i 20 de valoració.

El partit de la cinquena jornada de la Super Copa ha sigut un cop sobre la taula d'un equip que s'ha construït pràcticament de nou aquesta temporada, però que les jugadores ja sembla que s'entenguin a la perfecció. El Cerdanyola se situa tercer classificat amb quatre victòries i només una derrota.