El CBF Cerdanyola venç al Bàsquet Samà Vilanova en un partit irregular (59-51)

La victòria situa les d'Albert Roig en la sisena posició de Super Copa Femenina amb 29 punts

El primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola aconsegueix la segona victòria consecutiva a Super Copa Femenina vencent 59-51 Bàsquet Samà Vilanova en la dinovena jornada de lliga. La victòria situa l'equip en la sisena posició de Super Copa Femenina amb 29 punts, a dos del SESE A i del CB Roser.

El primer quart el partit ha anat en contra del Cerdanyola, que només ha pujat cinc punts al marcador al llarg dels 10 minuts inicials (5-15). Al segon parcial la situació ha empitjorat per a les verd-i-blanques, que s'han quedat a més de deu punts de distància. Però la dinàmica ha canviat als últims minuts, quan l'equip ha sabut retallar quedant-se a només tres punts en acabar-se aquest segon quart (20-23).

A la represa, la diferència de tres ha esdevingut de cinc i s'ha mantingut durant uns minuts, però gràcies a un triple d'Esther Cortés que ha donat alè a l'equip, el Cerdanyola ha remuntat 30-29. A partir d'aquest moment gloriós les d'Albert Roig s'han mantingut per davant en el marcador (38-34).

Les cerdanyolenques han trobat més comoditat en l'últim quart de l'encontre, en què de mica en mica les distàncies s'han allargat arran de continuades cistelles de les locals que no han tingut resposta. Transcorreguts cinc minuts l'equip ha assolit l'avantatge de deu punts, tot i que al final el Bàsquet Samà Vilanova ha retallat un pèl (59-51).