Una seixantena d'esportistes participen a l'Open Hivernal de Biketrial de Cerdanyola

La competició ha reunit 60 participants de totes les edats, des dels més petits fins als més veterans

L'Open Hivernal de Biketrial 2023 a Cerdanyola del Vallès ha reunit 60 participants de totes les edats. La competició s'ha fet al Bikepark del carrer Remei i ha tingut una gran acollida pels amants de les dues rodes.

L'esdeveniment el van organitzar els clubs cerdanyolencs Zona Zero Biketrail i CEM Cerdanyola, junt amb el suport de la BikeTrial Unió Catalana. L'activitat consistia a recórrer un circuit d'obstacles naturals o artificials en un temps màxim determinat sense posar els peus a terra.

La competició tenia fins a 11 categories diferents, ja que la dificultat de la prova s'ajustava a les edats dels esportistes. Els guanyadors i guanyadores del campionat han estat els següents: Seigi Casanoves i Dani Comas s'han imposat en la categoria Open negre -7 i +7, respectivament; Gerard Martí i Enric Llin han estat els millors en les categories Open blanc -10 i +10, respectivament; Lucía Guerrero i Arnau Santeugini han guanyat les categories Open fémines i Open verd; i Guim Jodar i Erik Jimenez en les categories Open blau i Open vermell, respectivament. Pel que fa a les competicions de veterans, els millors han estat Roger Ariño en el circuit blau, Marcos Diaz en el verd i Marc Reixach en el blanc. Cal destacar que en la categoria d'Open fémines competia la cerdanyolenca Júlia Mallén, campiona de Catalunya i d'Espanya que va acabar segona.

El president de la Trial Bike, Jordi Casablanca, s'ha mostrat satisfet amb la participació i el desenvolupament del torneig: "Són uns 60 participants. Estem molt contents que tot i el fred la gent s'hagi animat a venir."

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.