El CEM Can Xarau, a punt per reobrir portes després de sis mesos d'obres

El passat mes d'abril van començar les obres de remodelació d'una part de l'edifici

El Centre Esportiu Municipal Can Xarau es prepara per reobrir portes després de sus mesos i mig d'obres de remodelació d'una part de les instal·lacions. L'Ajuntament de Cerdanyola ha anunciat que les obres estan gairebé enllestides i, sense determinar la data exacta de la reobertura, ha assegurat que "aviat" es podrà tornar a fer ús de l'equipament. 

Primera fase de la remodelació

Les obres que s'han fet a l'edifici del gimnàs de Can Xarau representen la primera fase de la remodelació de la instal·lació. Van començara l’abril i s’han allargat sis mesos i mig.

Les obres han suposat l’ampliació del vestíbul al doble de la seva superfície, passant dels 80 m2 que tenia als 162 m2 actuals. "El nou vestíbul és més espaiós amb zona d’atenció al públic, zona d’espera, nous lavabos i magatzems, entre d’altres", detalla l'Ajuntament. També des del vestíbul s’ha construït un accés d’escales i ascensor a una nova planta de 275 m2 i que a partir d’ara ubica la part administrativa i de treballadors/es del centre. L’actuació ha permès també la modernització dels sistemes de control d’accés, clima i enllumenat de la zona central de l’edifici.

Interior del CEM Can Xarau després de la remodelació. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Interior del CEM Can Xarau després de la remodelació. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

A més, a la part exterior de l’accés principal s’ha construït un porxo que lliga l’edifici principal amb la pista esportiva coberta. S’han sanejat i col·locat de nou els canalons del sostre de la piscina i s’han rehabilitat els trams de coberta no afectats per la nova planta.

Durant el temps que han durat les obres, les persones abonades amb accés lliure a la piscina i/o sala de fitness han pogut fer ús de les instal·lacions del PEM Guiera.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.