El CEM Cerdanyola assoleix una 4a i una 5a posició en la Marxa Nòrdica de Navarra

El CEM Cerdanyola ha participat en la 4x4 Walkpalq’s de Marxa Nòrdica celebrada a San Adrián, Navarra

El CEM Cerdanyola va participar el cap de setmana del 26 i 27 de març en la segona edició de la 4x4 Walkpalq’s de Marxa Nòrdica celebrada a San Adrián, Navarra. El CEM va formar dos equips compostos per dues dones i dos homes cadascun, aconseguint una quarta i una cinquena posició en la categoria de parelles-mixtes. En la classificació general van assolir les posicions 11 i 13 d’un total de 26 equips, aconseguint fer 13 voltes a un circuit de 2,4 km.

Els components de l’equip van ser: Ricard Zegri, Lali Pagés, Ana Maria Chico, Salva Maldonado, Josep Borrull, Mar Coma, Nadine Fernández i Manel Rodríguez. A més el CEM va ser un dels pocs equips catalans de la prova, juntament amb el Sant Quirze i el Bendhora de Barcelona. Hi van participar marxadors i marxadores de Saragossa, Bilbao, País Basc, Sevilla, Navarra i La Rioja.

Competició de Marxa Nòrdica la pròxima tardor

Aquesta és la segona experiència en competició del club cerdanyolenc, un dels primers equips de Catalunya a competir en la modalitat de marxa nòrdica que al territori català es considera només de caràcter social. Tot i això, la Federació Catalana posarà en marxa la pròxima tardor les primeres proves de competició a Catalunya.