El CEM Cerdanyola organitza la 4a Caminada Feminista

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la caminada es farà l'11 de març al Parc Municipal Guiera

El CEM Cerdanyola dona continuïtat per quart any a la Caminada Feminista, que es durà a terme el pròxim dissabte 11 de març a les 10 h al Parc Municipal Guiera (avinguda de Guiera, 6). Com és habitual, els recorreguts seran al voltant de la Riera de Sant Cugat i Canaletes.

Caminada Deminista 2023

caminada feminista 2023


L'esdeveniment serà de caràcter inclusiu i tindrà dues opcions: caminada curta de 3km i caminada llarga de 5,2km. L'organització apunta que els recorreguts són plans i sense cap dificultat tècnica, i es podran realitzar caminat, fent marxa nòrdica o en modalitat cursa atlètica. Hi haurà un avituallament en arribar a la meta i un obsequi amb cada inscripció.

Part de les activitats del 8M

La caminada feminista forma part del programa d’activitats del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, que l’Ajuntament de Cerdanyola posarà en marxa i en col·laboració amb diverses entitats i agents socials de la ciutat. L'objectiu de la caminada és reivindicatiu, per reclamar més visibilitat de les dones en l'activitat física, i participatiu, ja que es tracta d'un acte lúdic i no competitiu.

Com participar-hi?

La inscripció ja és oberta, gratuïta, i es pot fer a través d'aquest enllaç que facilita el CEM. El període tancarà el 8 de març. L'acreditació de les persones inscrites es farà el mateix dia de la caminada, al punt de trobada, a partir de les 9.30 h. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.