El CEM Cerdanyola porta el repte solidari Oncodines Trail a la ciutat

La seu del CEM acollirà una xerrada sobre la iniciativa benèfica en favor de fundacions relacionades amb el càncer

El Club d'Esports de Muntanya (CEM Cerdanyola) organitza una xerrada per presentar el repte solidari OnCodines Trail a la ciutat. La trobada amb els impulsors del projecte es farà el dimarts 10 de gener a les 19.30 h a la seu del CEM (Carrer del Remei, 15B). 

L’OnCodines Trail és un repte esportiu solidari corrent o caminant per muntanya i per equips per l'entorn de Sant Feliu de Codines amb l'objectiu de recaptar diners que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès, la Barcelona Brain Health Initiative i la Fundació Enriqueta Villavecchia. La xerrada gratuïta impulsada pel CEM comptarà amb Lluís Vilalta i Jordi Franquesa.

La tercera edició es farà el 15 d'abril de 2023 i recorrerà diversos indrets del Vallès Oriental i el Moianès. Els participants hauran de recórrer una vuitantena de quilòmetres corrent o bé una seixantena caminant. Es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tot i que també passarà per nuclis urbans. Els equips han d'estar formats per entre 3 i 6 persones (sempre hi ha d’haver 3 persones de l’equip en el recorregut). 

Cada conjunt que hi participi té un doble objectiu: completar la cursa i recaptar fons que es destinaran íntegrament a les tres entitats escollides Fundació Oncovallès, la Barcelona Brain Health Initiative i la Fundació Enriqueta Villavecchia

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.