El CEM porta la Flama del Canigó a Cerdanyola

L'accés al cim s'ha limitat i les entitats han recollit la flama al Coll d'Ares

Membres del Club d'Esports de Muntanya de Cerdanyola del Vallès (CEM) han recollit la Flama del Canigó, sent l'única representació cerdanyolenca en la rebuda de la flama. Les mesures de seguretat davant el coronavirus han obligat a adaptar la recollida de la flama, que enguany no es rebrà a Cerdanyola de la forma tradicional. 

Recollida de la Flama del Canigó per part del CEM. VÍDEO: Manel Rodríguez

 

Una representació del CEM ha sortit la matinada d'aquest 23 de juny en direcció al Coll d’Ares, als Pirineus. Allà han esperat que arribés la Flama del Canigó ja que enguany s'ha limitat l'accés al cim. Durant el matí d'aquest dimarts la flama ha arribat al coll d'Ares, on els clubs muntanyencs i associacions d'arreu de Catalunya han recollit la flama per portar-la al seus municipis.

 

Expedició del CEM Cerdanyola que s'ha desplaçat fins al Coll d'Ares. FOTO: Manel Rodríguez

Expedició del CEM Cerdanyola que s'ha desplaçat fins al Coll d'Ares. FOTO: Manel Rodríguez

 

 

Ja a la tarda, i després de passar per municipis de la comarca, com Sant Quirze, per repartir la flama, els membres del CEM han estat rebuts a la plaça de Francesc Layret en un acte impulsat per les entitats participants: el CEM, la colla de Diables i els Arriers. Un grup reduït de persones, que han mantingut la distància de seguretat, han vist l'arribada de la flama a la ciutat abans de la nit de San Joan. 

Els Diables en la rebuda a la Flama del Canigó. VÍDEO: Manel Rodríguez

 

Rebuda a la flama. FOTO: Manel Rodríguez

Rebuda a la flama. FOTO: Manel Rodríguez