El CEM Cerdanyola recupera la caminada nocturna de 50 km fins a Montserrat

Obertes les inscripcions a la caminada nocturna Cerdanyola-Montserrat prevista pel 8 d'octubre

Torna el 8 d'octubre la caminada nocturna Cerdanyola-Montserrat del Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola (CEM) en la seva 4a edició, després que no es pogués celebrar els últims dos anys a causa de la pandèmia. La sortida serà a les 20 h a la plaça de l'Abat Oliva i la previsió és arribar al Monestir de Montserrat a primera hora del matí del dia 9 d'octubre.

4a edició de la cursa Cerdanyola-Montserrat del CEM

4a edició de la cursa Cerdanyola-Montserrat del CEM


Recorregut de 47 km

Es tracta d'un recorregut de 47 quilòmetres en què el CEM ha previst fins a 5 punts d’avituallament (sòlids i líquids) que se situaran a Sant Quirze, dos a Terrassa, a Monistrol de Montserrat i a Montserrat. L’organització disposa de dos vehicles de suport per a qualsevol incidència, i en acabar la caminada els participants tornaran a Cerdanyola amb autocar.

Com participar-hi?

La cursa és oberta a tothom, però des del CEM es recomana que només prenguin part les persones habituades a caminar i amb un bon estat de forma. Es preveu la participació d’unes 60 persones, amb la col·laboració d’una desena de voluntaris. El preu de la caminada és de 25 € per als socis del club i de 35 € per als no socis. És imprescindible estar en possessió de la llicència o de l’assegurança de dia que es pot fer amb la inscripció. Les inscripcions es poden fer al web del club o al web de la cursa

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.