El CEM de marxa nòrdica participa al 4x4 de Vitòria

El CEM va ser l'equip català amb més participant a la prova

El CEM Cerdanyola va participar en la competició de Marxa Nòrdica 4x4 a la localitat alabesa d’Elburgo, el 20 de novembre. Hi van prendre part tres equips de quatre components cadascun en una competició de caràcter internacional en la qual van participar 41 equips provinents de tot l’Estat i França. 

L’equip més ben classificat del CEM va ser el format pels debutants en competició Isabel García, Antonio Martínez, Anna Bigas i Robert Cosialls, que va acabar en la posició 18. L’equip format per Mar Coma, Josep Borrull, Manel Rodríguez i Nadine Fernández va acabar 20è, mentre que el format per Vanesa Moreno, Ricard Zegri, Ana Maria Chico i Salva Maldonado va acabar en la posició 26.

La competició es va desenvolupar en un circuit d'1,7 quilòmetres en una matinal on la pluja va ser la protagonista i va acabar fent més èpica una prova en la qual l'objectiu era fer el màxim nombre de voltes al circuit. Aquesta és la segona vegada que el CEM participa en la prova de Vitòria, sent el segon equip català en nombre de participants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.