El Centre d'Esports de Muntanya, testimoni de l'alt nivell de Bike Trial a Cerdanyola

El Centre d'Esports de Muntanya ha acollit la segona prova de l'Open de Bike Trial, amb la destacada presència de la cerdanyolenca Júlia Mallén, campiona de Catalunya i d'Espanya d'aquesta modalitat

El Centre d'Esports de Muntanya de Cerdanyola, ha estat centre de la celebració de la segona prova l'Open de Bike Trial, amb la participació de tres cerdanyolencs, Júlia MallénTony Gris, en categoria masculina i de Josep Arús, en la categoria veterana.

També hi ha hagut espai per als més petits, que han estat els que han competit primer, seguidament dels més experimentats, i finalment ha estat el torn de la categoria veterana.

Entre els participants, ha fet acte de prescència, Júlia Mallen campiona de Catalunya i d'Espanya, i que en la segona prova de l'Open de Biketrial ha assolit la primera plaça. Tony Gris i Josep Arús, no han pogut pujar al podi, amb una setena i cinquena posició, respectivament.

Júlia Mallen, en primera posició i Lucia Guerrero, segona, amb els seus respectius premis. FOTO: Cedida.

Júlia Mallen, en primera posició i Lucia Guerrero, segona, amb els seus respectius premis. FOTO: Cedida.

 


Una competició organitzada per la Biketrial Unió Catalana, i que ha tingut la presència d'uns 70 ciclistes, que han volgut participar. El circuit construït expressament per al torneig, serà permanent i en un futur servirà per a iniciar una escola de Bike Trial, un esport que va néixer a Catalunya i que en els darrers anys està creixent molt.

La competició va començar amb una primera prova a Sabadell, disputada el 30 de Maig, ha seguit a Cerdanyola, i finalitzarà amb una tercera prova el dia 1 de novembre a Castellolí.