Cerdanyola acollirà la primera Supercopa d'Espanya femenina d'hoquei patins

El Cerdanyola Club d'Hoquei és el club organitzador de la primera edició de la competició estatal

El Cerdanyola Club d'Hoquei serà el club organitzador de la primera Supercopa d'Espanya femenina d'hoquei patins. La competició se celebrarà els dies 30 i 31 d'octubre al Pavelló Municipal Can Xarau-Paco Arpide de Cerdanyola del Vallès. 

El Comitè Nacional d'hoquei patins de la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) ha designat aquesta setmana al Cerdanyola CH com a organitzador de la Supercopa espanyola. La versió masculina de la competició es va crear l'any 1983-84, però fins ara no s'havia celebrat cap edició amb equips femenins. 

Així, Cerdanyola serà seu d'un fet històric per a l'hoquei patins estatal. En la Supercopa hi participaran el Generali HC Palau de Plegamans com a campió de lliga, el Martinelia CP Manlleu com a campió de la Copa de la Reina 2021 i segon classificat a la lliga, el Telecable HC, per ser el tercer equip millor classificat i el Cerdanyola CH, com a quart millor classificat i organitzador del torneig.

La RFEP ha anunciat que pròximament farà oficials la data del sorteig i els horaris dels partits. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.