Cerdanyola celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física amb tallers al carrer

El 3 d'abril es podran practicar diferents disciplines esportives a la plaça de l'Abat Oliba

Cerdanyola del Vallès se suma a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física (6 d’abril) amb una jornada d'activitats esportives el diumenge 3 d'abril a la plaça de l'Abat Oliba. Durant el matí es podran practicar disciplines com Body Combat, Ioga, Fitbac, Pilates, Sumba, acrobàcies i Judo de la mà d'entitats locals.

L'Ajuntament destaca que l’objectiu de la jornada és promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d'aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals: "El lema d’enguany és ‘Mou la vida’ i és que en aquests darrers anys, els hàbits de feina i oci han hagut de canviar, però no per això s’han de convertir en hàbits sedentaris"

A Cerdanyola serà el diumenge 3 d’abril quan es commemori el Dia Mundial de l’Activitat Física i es farà amb la col·laboració d’entitats com Qóreo Dance Studio, Oxhäla Pilates & Yoga, Escola de Dansa Roger's, Gimnàs Lee Young, Cerdanyola Judo Vallès i els dos centres esportius municipals Guiera i Can Xarau. Durant el matí del diumenge i a la plaça de l’Abat Oliba es duran a terme diferents activitats obertes a la ciutadania i per a totes les edats a excepció del Crossfit que està adreçat a partir de 14 anys.

Programa d'activitats

9.30 h – Body Combat (PEM Guiera)

10.15 h – Ioga (Oxhäla Pilates & Yoga)

11 h – Fitbac extrem (Escola de Dansa Roger’s)

11.45 h – Pilates (Oxhäla Pilates & Yoga)

12.30 h – Sumba (ZEM Can Xarau)

13.15 h – Exhibició arts marcials (Gimnàs Lee Young)

A més, durant el matí de 10 a 13h, s’oferiran tallers d’acrobàcies (Qóreo Dance Studio) i de Judo (Cerdanyola Judo Vallès).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.