El Cerdanyola CH aconsegueix una merescuda victòria contra el Manlleu

Les de Marc Miranda agafen confiança contra un rival d'autoritat i es col·loquen en vuitena posició amb 9 punts

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei va emportar-se els tres punts el passat dissabte, després d'aconseguir una treballada victòria (5-3) contra el Club Patí Manlleu

Les de Marc Miranda, arribaven a la vuitena jornada amb una mala ratxa de tres derrotes consecutives; la última, d'allò més dolorosa per 9 a 1 a la pista del HC Palau de Plegamans. A més a més, rebien a un dels equips més potents de la categoria, el Manlleu.

Però si una cosa és certa, és la fortalesa de les vallesanes com a locals. Al Pavelló Can Xarau - Paco Arpide, el Cerdanyola només ha perdut un partit dels quatre que ha jugat; la resta, tres victòries.

Així doncs, el partit començava amb un ritme molt alt. Paula Ferron trencava la igualtat al marcador almb l'1 a 0 i cinc minuts més tard Laura Valverde feia el segon.

Tot semblava indicar que el partit anava de cara per les cerdanyolenques, però abans d'acabar la primera meitat Marlena Rubio escurçava distàncies i just tornar dels vestidors, a la represa, Nara López empatava el partit.

La igualtat va ser la tònica dominant durant bona part del segon temps, fins que un altre cop Ferron i Valverde avançaven amb dues dianes al Cerdanyola; i a un minut per acabar el partit, la mateixa Paula Ferron feia el cinquè, posant la cirereta del pastís amb un hat-trick particular. A pocs segons per la botzina final, el Manlleu maquillava el resultat i deixava el 5 a 3 final.

Amb aquesta victòria, les de Marc Miranda agafen confiança de cara les properes jornades i es col·loquen en vuitena posició amb 9 punts.