El Cerdanyola CH dóna un cop sobre la taula a terres gallegues

Els vallesans han golejat a l'AC Ordes per 0 a 5 i se situen al capdavant de la classificació

El Cerdanyola Club d'Hoquei es reafirma coma ferm candidat a l'ascens després de la golejada per 0 a 5 a la pista de l'AC Ordes gallec. Amb aquesta victòria els vallesans se situen a la part més alta de la taula amb dues victòries en les dues jornades disputades, igual que el Vilafranca

El recentment ascendit a l'OK Lliga Plata, l'Ordes, va ser una joguina en mans d'un Cerdanyola que va dominar de principi a fi el partit. Al minut 8 de partit, Marc Coy feia el primer gol de penal. Guillermo de Moya marcava el segon al minut 16 i, a falta d'escassos segons per arribar a la mitja part arribaven dos gols més de manera gairebé seguida.

El flamant fitxatge d'aquesta temporada, Marc Coy, feia el tercer, el seu segon del partit, a falta de 40 segons de la botzina i a la següent jugada, Ignasi López posava el 0-4 en el marcador abans de marxar a vestidors.

Amb aquest resultat, els de Diego Mir encaraven la segona meitat amb comoditat i sabent que amb una bona defensa, els tres punts s'anaven cap a terres vallesanes. I encara més, quan un altre dels fitxatges d'aquest curs, Álvaro Borja, feia el cinqué només quatre minuts després de la represa.

Un 0 a 5 que ja no es va moure més en una segona meitat que els verds van anar a aguantar el resultat davant la impassivitat dels gallecs, que en cap moent van donar sensació de perill.