El Cerdanyola CH espanta les seves pors a Can Xarau

Les cerdanyolenques han guanyat a l'Igualada per 4 a 2 i sumen els primers tres punts de la temporada

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha guanyat el primer partit de lliga davant de l'Igualada i, d'aquesta manera, ha superat les seves pors. Les de Marc Miranda venien d'una dura derrota en la primera jornada de l'OK Lliga, després de perdre per un contundent 6 a 1 a la pista del HC Coruña, i estaven necessitades d'una victòria.

El partit d'aquest dissabte a la tarda, ha sigut un bàlsam per les vallesanes, que han superat per 4 gols a 2 a l'Igualada. La jugadora més destacada del partit ha estat Gemma Solé, que ha tirat del carro d'un equip amb molta joventut però poca experiència a la categoria.

El matx ha començat de cara per les verdes amb un matiner gol de la capitana, que ha robat la pilota en camp propi i després d'una conducció realitzava un espectacular xut de pala imparable per la portera rival. Però al cap d'un minut Gina Balcells aprofitava una errada en el joc combinatiu de les locals i empatava el partit per les igualadines. Així s'arribava a la mitja part amb el resultat d'1 a 1.

La segona part ha estat dominada pel Cerdanyola des de bon principi. Només començar, Paula Ferron feia el 2 a 1 amb un xut de cullera que entrava per al pal creuat de la portera; i al minut 12 de la segona part Laura Valverde rematava una pilota desviant un xut esterior i eixemplava les distàncies al marcador.

A falta de 8 minuts, Maura Santo acabava una gran jugada personal de Laura Crespo i escurçava les diferències amb el segon gol de l'Igualada, fent entrar les pors altre cop a les vallesanes. Però al cap de tres minuts la capitana, Gemma Solé, es plantava davant la porteria rival i li picava la pilota a la portera per a espantar tots els fantasmes amb el definitiu 4 a 2 a l'electrònic.

Després del partit, l'entranador cerdanyolenc es mostrava content de la victòria "tot i que pensem que el resutat ha sigut curt. Tal i com va anar el partit, hauriem d'haver fet set o vuit gols". Miranda també va destacar que "al contrari del que vam mostrar a La Corunya, l'actitut i la pressió que vam fer contra l'Igualada va ser el que ens va fer guanyar el partit".

D'aquesta manera, el Cerdanyola CH suma la primera victòria a l'OK Lliga i agafa confiança per als pròxims partits. "És una victòria molt important i que necessitàvem", explicava el tècnic. La setmana que ve les de Marc Miranda visitraran la pista del Sant Cugat en un derbi del Vallès Occidental, que arriba igualat a la classificació. Les santcugatenques també han perdut un partit i n'han guanyat un altre a les dues primeres jornades.