El Cerdanyola Club d'Hoquei goleja i entra en posicions de Play Off d'ascens

El Cerdanyola CH va golejar 1-9 al CH Caldes en la lliga Nacional Catalana-Ok Liga Bronce

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei ha golejat en l'inici de la segona fase de la lliga Nacional Catalana-Ok Liga Bronce. L’equip verd-i-blanc es va imposar 1-9 a la pista del Club Hoquei Caldes B, victòria que els permet col·locar-se en la tercera posició de la taula i en posicions de Play Off d'ascens

La superioritat del Cerdanyola CH va ser clara des de l’inici del partit. La pluja de gols va començar al minut 6 amb un gol del cerdanyolenc Mario Núñez. Un altre cerdanyolenc, Ignasi López, va ampliar distàncies al marcador signant el 0-2 i el 0-3 en pocs minuts. Tot seguit, el porter del CH Caldes va aturar un penal i una falta directa dels verd-i-blancs, però abans del descans, Arnau Gangonells va fer pujar el 0-4 a l’electrònic i Baptiste Bonneau va aturar una falta directa en contra.

En la segona meitat, els locals van posar una marxa més, però el Cerdanyola CH continuava tenint el control del joc. David Martínez va marcar el 0-5 de penal i el Caldes va fer el seu únic gol de falta directa. A la festa de gols de la segona meitat també s’hi van sumar Ot Planes, Arnau Gangonells, Kilian Torrico i Mario Núñez. Abans de deixar el lloc a Víctor Iranzo sota pals, Bonneau va aturar, de nou, una falta directa del rival.

Amb aquest resultat, l'equip dirigit per Andi Colaianni es col·loca tercers del Grup 1 amb sis punts i entren a posicions de Play Off. El pròxim partit es jugarà el dissabte 27 de març a Can Xarau contra el Club Hoquei Olot.