El Cerdanyola CH guanya al PHC Sant Cugat i es posa líder de l'Ok Liga

El Cerdanyola CH ha jugat dos partits més que els seus rivals directes i suma onze victòries consecutives

El Cerdanyola Club d'Hoquei va guanyar 6-4 al Patí Hoquei Club Sant Cugat, aquest dijous 20 de febrer, en la 17a jornada de l'Ok Liga femenina. Amb aquests tres punts, les verd-i-blanques sumen la seva onzena victòria consecutiva i es col·loquen al capdavant de la classificació havent disputat dos partits més que els seus rivals directes.

El partit va començar favorable al Cerdanyola CH. La golejadora verd-i-blanca, Gemma Solè, qui acumula 26 gols aquesta temporada, va obrir el marcador al minut 4. Durant els minuts següents, les cerdanyolenques van patir per la manca de definició: arribaven a la porteria rival però no encertaven els xuts. Mentrestant, el PHC Sant Cugat intentava establir l'empat jugant-s'ho tot als contraatacs.

Al minut 18, Maria Rosa Tamburini va encertar un penal a favor de les santcugatenques i va fer pujar l'1-1 al marcador de Can Xarau. Amb el repte de trencar l'empat, el Cerdanyola CH no va aconseguir canviar la dinàmica d'un joc massa dòcil davant les vermell-i-negres.

A la represa, el Cerdanyola CH es va posar per davant al marcador al minut 29 amb un gol de penal de Gemma Solè. Només un minut després, el PHC Sant Cugat va capgirar el resultat. En trenta segons, Maria Pujadas es va posar l'equip a l'esquena i va marcar els dos gols que establien el 2-3 i aportaven confiança al l'equip santcugatenc.

Les verd-i-blanques van buscar la seva reacció, però les ocasions continuaven sense definir-se. Així, el gol de l'empat a tres va arribar a bola aturada. Maria Pujadas va veure la targeta blava i Gemma Solè va marcar el seu tercer gol encertant la falta directa conseqüent.

La igualtat al marcador es traduïa en una altra realitat a la pista. El Cerdanyola CH seguia sense trobar-se còmode i el PHC Sant Cugat guanyava en autoritat defensiva evitant que les verd-i-blanques poguessin fer el seu joc habitual.

P2200215

La jugadora del Cerdanyola CH, Joana Xicota, va veure una targeta blava, però la portera verd-i-blanca, Mariona Surós va salvar la situació aturant la falta directa de Carolina Herrera. Poc després, les santcugatenques van fer el 3-4 però en la jugada següent, la capitana de les locals, Laia Pera va tornar a empatar (4-4).

El moment decisiu del partit va arribar al minut 44. Surós va aturar la falta directa d'Andrea Massons i el partit va canviar completament. Gemma Solè va fer el 5-4 i el 6-4 a un minut pel final, arribant al 26è gol que la col·loca com a segona golejadora de l'Ok Liga.

"Ha estat un partit molt igualat i hi ha hagut moments del partit en què no hem aconseguit controlar el seu joc", valorar l'entrenador del Cerdanyola CH, Carles Marín. El tècnic verd-i-blanc també admet que l'equip ha de millorar la part ofensiva del joc: "En els dos últims partits no hem tingut prou fluidesa als contraatacs i en atac".